De perfecte bedrijfsactiviteit

Naast workshop en activiteiten voor festivals, biedt de Cultuurschool leuke workshops en activiteiten speciaal voor bedrijven. Een leuk bedrijfsuitje op locatie of een toffe VR-experience bij jouw bedrijf zelf. Het kan allemaal. Op dit moment biedt de Cultuurschool de volgende activiteiten aan voor bedrijven. 

VR Paint Experience

Liever een activiteit aanbieden, waarbij deelnemers zelf iets kunnen creëren . De Cultuurschool biedt de VR-paint Experience aan d.n.v. Oculus Go VR-brillen. Met een digitale kwast in de hand, creëer je een kunstwerk waar je later zelf doorheen kunt lopen.

Download meer VR Paint Experience informatie

Greenscreen

Een foto van jezelf op een onbewoond eiland of diepzee duikend in de stille Ocean. De greenscreen activiteit maakt het mogelijk om een uitstapje te nemen naar jouw fantasie. En het allerleukste, aan het eind krijg je een prachtig uitgeprint exemplaar van jouw foto mee naar huis. Ideaal voor tijdens een afscheids-, kerst- of nieuwjaarsborrel.

Download meer Greenscreen informatie

010fotosafari

Naast de workshops en activiteiten op locatie, biedt de Cultuurschool ook de 010fotosafari aan voor bedrijven. Een mooie mix van straatfotografie, Rotterdamse architectuur en een stevige wandeling.

Meer informatie over het aanbod voor bedrijven?

Neem contact op met:
Rio-Sarah Nederveen