Op een van de mooiste plekken in Rotterdam, vind je bij De Cultuurschool een uiteenlopend aanbod aan mediaworkshops.

010Fotosafari

De 010Fotosafari van De Cultuurschool is de juiste mix van een workshops straatfotografie, Rotterdamse architectuur en een mooie stadswandeling. Onder begeleiding van een professionele fotograaf verken je met jouw camera het gebied rondom de Blaak. De kubuswoningen, de Maas, de Markthal, de Oude haven en de Bibliotheek, allemaal passeren zij jouw lens.

Tijdens de 010Fotosafari ontdek je niet alleen de mooiste plekken in Rotterdam om te fotograferen, maar leer je ook gelijk hoe je de beste foto-shots kan maken. Daarnaast printen wij jouw twee beste foto’s uit, zodat je deze als souvenir mee naar huis kunt nemen.

Workshops

De Cultuurschool biedt leerzame maar vooral leuke workshops, lezingen en cursussen aan.  Het aanbod vindt plaats op een fantastische locatie in Rotterdam, namelijk in één van de kubuswoningen. Er is een aanbod voor volwassenen, docenten, tieners en toeristen. Van 3d programmering tot 360 film. De Cultuurschool heeft het!

In het bezit van een Rotterdampas? Dat komt goed uit! Je ontvangt met jouw Rotterdampas t/m 1 maart 2019 25% korting op grotendeels van de workshops en 010safari’s. Gebruik de kortingscode Rotterdampas19 en neem je pas mee!