C-station

op het STC-VMBO College

In samenwerking met het Scheepvaart en Transport College, presenteert De Cultuurschool het C-station. Het station voor leerlingen van het STC-College om hun vrijdagmiddag door te brengen. Het C-station is een naschoolse activiteit bestaande uit een Workstation, Foodstation en Hangstation. Zo kunnen leerlingen elke vrijdag tussen 14.30 en 16.00 deelnemen aan de vele workshops in het Workstation, snacks bereiden in het Foodstation of gewoon relaxen in het Hangstation.

Onder begeleiding van de workshopdocenten van De Cultuurschool hebben de leerlingen van het STC- VMBO College een hele toffe manier op hun weekend te beginnen.

Niet alleen de creatieve input van leerlingen tijdens de workshops wordt binnen C-station als enorm belangrijk geacht, maar ook de input van leerlingen om de workshops nog leuker te maken.

Afgelopen workshops