Het Camp-pakket

Als camping wil je ook wel eens iets anders dan het standaard recreatiepakket. Samen met De Cultuurschool maak je een eigen programma van activiteiten in de drukste weken van het jaar om je gasten creatief te laten ontspannen. En dat vanaf €1100,00 euro. Ouders kunnen lekker hun kinderen een momentje onderbrengen en zelf met de voetjes omhoog genieten. En de kinderen maken samen met kunstenaars mooie kunstwerken. We denken bijvoorbeeld aan hutten bouwen met natuurlijke materialen, ambachtelijke betovering en beeldende beweging.

Als camping kies je of je een S-pakket (4 weken) of een XL-pakket ( 8 weken) aanbod wil doen van creatieve activiteiten voor kinderen van 2-12 jaar (en hun ouders). Je kan kiezen of je 1,2 of 3 dagen een activiteit van max 2 uur wil aanbieden. Je kiest een thema per 4 weken: Natuur, bouwen, energie, media, art en ambacht. Uiteraard mag je ook 2 dezelfde thema’s kiezen bij het XL-pakket.

Als camping krijg je een geheel verzorgt kunstprogramma met materiaal voor +/- 40 deelnemers.
Er is bij zowel het S- als het XL-pakket een + pakket te nemen. Daarbij kies je voor activiteiten in de mei en de herfstvakantie.

Vraag hier je offerte aan voor:

Pakket S

Vraag hier je offerte aan voor:

Pakket XL