Themadag

Themadag onderwijs

een educatief feestje

Regelmatig krijgen we de vraag of we themadagen kunnen verzorgen voor scholen. Of dat we een opening van het schooljaar, een open dag of een feestdag op een leuke manier vorm kunnen geven.

En we kunnen dan alleen “ja”als antwoord geven. We hebben veel ervaring hoe we theoretische kennis op een kunstzinnige wijze kunnen verwerken, maken van elke open dag een educatief feestje en zien ruimte om ook in een speciale onderwijsdag onze activiteiten een educatief doel mee te geven.

Als je zelf niet helemaal weet hoe je zo’n dag moet aanpakken hebben we al veel voorbeelden van activiteiten die werken bij verschillende thema’s en voor verschillende doelgroepen. Van striptekenen tot debat, van spoken word tot stop motion en van een film maken of inspringtheater  tot sneakerdesign.

Zit je met je handen in je haar om een dag te vullen met workshops en gastsprekers? Dan denken wij mee en maken een leuke leerzame dag waarbij we niet terugschrikken van meerdere workshops naast elkaar, en op een dag of door de week verspreidt.

Ja leuk! Een themadag!

Wil jij samen met De Cultuurschool een themadag organiseren? Neem dan gerust contact met ons op via info@decultuurschool.nl