Project Toekomst

Voor het mbo-onderwijs zijn verschillende modules ontwikkeld die aansluiten bij de 21ste eeuwse vaardigheden. De modules geven de studenten tools voor de Toekomst met vaardigheden als kritisch denken, mediawijsheid, sociaal en cultureel begrip, presenteren, on en offline, en creativiteit.

Lessenreeksen

1: On en Offline presenteren: wie ben jij en hoe laat je dat zien, in de echte wereld en op internet en in de sociale media.

2: Content maken: wat is je product en hoe kun je het onder de aandacht brengen?

3: MBO-persbureau: Vertel de wereld jouw boodschap! Beinvloed de media en ga viral

4: Debat: Effectief en eerlijk je mening vertellen. Leer mensen naar je mening te laten luisteren

5 Ritselen en regelen: hoe gebruik je je streetsmarts om ook school- en worksmart te worden

Wat doen we nog meer?

In de lessenreeksen maken we gebruik van 21ste eeuwse vaardigheden, design thinking en zetten we docenten in die zowel een (kunst) vak beoefenen en didactisch vaardig zijn en daarnaast ervaring hebben met het geven van lessen aan studenten op MBO-niveau.

Voor Zadkine Startcollege hebben we op maat twee keuzedelen gemaakt die bestaan uit een leerlijn met verschillende modules. Onder de noemer Project Toekomst kunnen de studenten kiezen uit Talent voor ondernemen(ondernemersvaardigheden) of Talent voor de Toekomst (verrijking Leervaardigheden).

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een themadag op maat.

Neem contact op met:
Simone den Haan simone@decultuurschool.nl