Themadag onderwijs

Organiseer een themadag voor jouw school met De Cultuurschool

een educatief feestje

Regelmatig krijgen we de vraag of we een themadag kunnen organiseren voor scholen. Maar ook de vraag of we openingen van het schooljaar, open dagen of feestdagen op een leuke manier kunnen vormgeven.  En we kunnen dan alleen “ja”als antwoord geven.

We hebben veel ervaring hoe we theoretische kennis op een kunstzinnige wijze kunnen verwerken. De Cultuurschool maakt van elke speciale dag een educatief feestje en zien ruimte om op deze dag onze activiteiten een educatief doel mee te geven.  Als je zelf niet helemaal weet hoe je zo’n dag moet aanpakken, hebben we al veel voorbeelden van activiteiten die werken bij verschillende thema’s en voor verschillende doelgroepen. Van striptekenen tot debat. Van spoken word tot stop motion. Van film maken of inspringtheater tot sneakerdesign. Zit je met je handen in je haar om een dag te vullen met workshops en gastsprekers? Dan denken wij met je mee en maken een leuke leerzame dag waarbij we niet terugschrikken van meerdere workshops naast elkaar, en op een dag of door de week verspreidt.

Ja leuk! Een themadag!

Wil jij samen met De Cultuurschool een themadag organiseren? Neem dan gerust contact met ons op via info@decultuurschool.nl