Onze berichten

4 hours ago

De kinderen op Kennemer Duincamping Geversduin zijn allemaal creatieve makers. Elke ochtend gaan ze met plezier aan de slag... met zonlicht, sokken en plastic flessen. We maken er iets moois van!
#creativiTIJD

#creativiTIJD

5 hours ago

Over één week gaan wij hutten bouwen op de camping Geversduin! Heb jij nog , bamboe, lakens en ander leuk materiaal? Bericht ons! ... Zie meerMinder

1 day ago

#recap
De garage “de vliegende lakens” is gesloten. Drie dagen lang werkte de kinderen van Camping de Lakens - Bloemendaal keihard aan hun eigen zeepkisten. Bloed, zweet, spijkers en pleisters kwamen eraan te pas om deze prachtige racemonsters te maken.

Een prachtig resultaat!

#creativTIJD #zeepkisten #race

2 days ago

In onze locatie vindt deze workshop plaats! Geef je snel op!Zin in een gevorderden fotografie cursus! op woensdag avond 5 september start een cursus van 8 lessen (1x in de 2 weken les). De opdrachten zijn uitdagend en met voorbeelden van goede en vooral ook verrassende professionele fotografen. We kijken vooral naar hoe je een goede serie foto's kan maken waarbij de kijker geboeid blijft tot de laatste foto, bijvoorbeeld door het gebruik van teasers (intrigerende foto's waarbij je goed moet kijken om te begrijpen wat je ziet).

De lessen worden gegeven in het centrum van Rotterdam op de lokatie van de cultuurschool, in het Blaakse Bos (kubuswoningen). Een inspirerende fotografisch interessante omgeving.

Docente Hester Blankestijn, is al 20 jaar professioneel fotograaf en docent. Ze heeft deze cursus al 4 seizoenen vanuit haar eigen praktijk gegeven. Meer foto's van de docente zijn te zien op haar website www.hesterblankestijn.nl

foto van cursiste Marian Heijkoop
... Zie meerMinder

In onze locatie vindt deze workshop plaats! Geef je snel op!

3 days ago

Op Camping Geversduin maakt de kinderen bij kunstenaar Inge van Wijgerden een thaumatroop! ... Zie meerMinder

Laat meer berichten zien

De Cultuurschool op Facebook