Onze berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

Nog 3 dagen te gaan!

Hallo lieve supporters, We doen mee aan sterker door ideeรซn voor @Rozenburg010. We willen de kinderen en jongeren van deze gemeente graag een Interactief kinderkunstlab geven. Daarvoor hebben we stemmen nodig. We staan nu op nr 5, zorg dat we in de top 3 komen.

Je mag 3 stemmen weggeven en het moet voor 29 oktober!
Stem op ons plan: sterkerdoorideeen.rotterdam.nl/link/plan/20200075

Nog 3 dagen te gaan!

Hallo lieve supporters, We doen mee aan sterker door ideeรซn voor @Rozenburg010. We willen de kinderen en jongeren van deze gemeente graag een Interactief kinderkunstlab geven. Daarvoor hebben we stemmen nodig.  We staan nu op nr 5, zorg dat we in de top 3 komen.

Je mag 3 stemmen weggeven en het moet voor 29 oktober!
Stem op ons plan: https://sterkerdoorideeen.rotterdam.nl/link/plan/20200075

Comment on Facebook

Het lukt mij niet in te loggen.

1 week ago

๐Ÿ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐จ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐€๐ซ๐ญ ๐ญ๐š๐ค๐ž ๐š๐ฐ๐š๐ฒ ๐ž๐ญ๐š๐ฅ๐š๐ ๐ž๐Ÿฅณ. Take away art als souvenir of als kado. Langzaam druppelt er al werk binnen. Prachtige mokken van Bakkie Trots, keramiek van Kira Froese, tekeningen over de stad van Peter Van Genderen en Mixed media werkjes van Emma Albers. En dit naast de kleine kunstwerkjes van Pakje Kunst die we altijd al te koop hebben.

Dus zoek je een mooi kunstwerkje van een Rotterdamse maker? Come and take away art van de Overblaak 58!

#artgallery #artshop #artists #rotterdams #rotterdamsekunst #kunstenaars Pakje Kunst Rotterdam Rotterdam Uitagenda Rotterdam #overblaak

2 weeks ago

We starten deze herfstvakantie๐Ÿ‚ met ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป. We maken in virtual reality kastelen en kunstwerken. Daarna ben je elke zaterdagmiddag welkom bij Maakplaats010 op de eerste verdieping van de Bibliotheek Rotterdam

Je kan elke week met een ander media thema aan de slag. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar met interesse voor media en techniek. Onze docenten helpen je met een workshop op weg met de techniek maar je kan ook vrij werken aan mediaprojecten en ons materiaal gebruiken. Je kan aanschuiven op de dag zelf of zeker weten dat er plek voor je is en vooraf een plek reserveren via ๐Ÿ‘‰ maakplaats010.nl.

๐Ÿ”œhttps://fb.me/e/3rEgjCGV7

#Bibliotheek #bibliotheekrotterdam #herfstvakantie #workshops Uitagenda Rotterdam #virtualreality #virtualrealityworld Kids Agenda #media Rotterdampas Kidsproof Rotterdam

๐Ÿ”œhttps://fb.me/e/3rEgjCGV7

#bibliotheek #bibliotheekrotterdam #herfstvakantie #workshops Uitagenda Rotterdam #virtualreality #virtualrealityworld Kids Agenda #media Rotterdampas Kidsproof RotterdamImage attachment

2 weeks ago

Het project ๐—ง๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ถ๐˜€ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜, ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น is van start. Op de RKBS de Rozenhorst in Rozenburg hebben we dit feestelijk gevierd met Spoken word optredens. Maar we gaan vanaf 3 november nog veel meer doen om de kinderen en jongeren uit Rozenburg meer te leren over de taal van kunst en de kunst van taal.

Dit project wordt gesubsidieerd door de #kunstkabel KCR - Rotterdam maar we willen na dit project deze kinderen en jongeren vaker in aanraking brengen met kunst. Daarom doen we mee met sterker door ideeรซn van de Gemeente Rotterdam. Om het multidisciplinair kinderkunstlab te starten willen we die winnen. Stem je op ons? Stemmen kan via sterkerdoorideeen.rotterdam.nl/link/plan/20200075

#kunst #taal #Rozenburg #virtualreality Rozenburg, Noord-Holland, Netherlands #onderwijs Naomi Rozalina King Thomas Aipassa Tomรกลก de Paauw Spraakuhloos Gebied Rozenburg Rozenburg Mooi Rozenburg #stemopons

Laat meer berichten zien

De Cultuurschool op Instagram