Onze berichten

Facebook

2 days ago

De Cultuurschool

Ooit wel eens een stop motion gemaakt? 🤩 Normaal gesproken staat de week vol gepland met toffe dagen op basisscholen , campings en festivals door het hele land. Maar omdat we even uit voorzorg allemaal thuis blijven, brengen wij de creatieve dag naar jou toe! Volg deze stop-motion tutorial en creëer je eigen stop motion film.

Alvast voorbereiden! Wat heb je nodig:
- Tablet of Telefoon
- Stop motion studio app
- Pen en papier
- Plakband

Download voor apple: apps.apple.com/nl/app/stop-motion-studio/id441651297
Download voor android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cateater.stopmotionstudio&hl=nl

Om het nog leuker te maken, maken we er een challenge van ➡️ Maak een tof stop filmpje en stuur deze door. info@decultuurschool.nl.

#stopmotion #apptutorial #bezigheidvoorthuis
Studio Look J. Boden Atelier Sylvia de Kok Theater Zuidplein Kennemer Duincamping Geversduin Vakkrachten Makelaar Singeldingen.Speciaal voor alle thuisblijvers: een leuke tutorial over het maken van een stopmotion filmpje met de Stop Motion Studio app. Gegarandeerd een aantal uur ple...
... Zie meerMinder

Video image

 

Comment on Facebook

1 week ago

De Cultuurschool

Normaal zouden we nu bij Theater Zuidplein kijken naar n kindervoorstelling en dan lekker gaan knutselen. Vandaag hebben we iets bedacht voor bij de voorstelling Kiekeboe! Van Theater Stof.
We laten ons niet tegenhouden!Meestal doen we een workshop bij de kindervoorstellingen van Theater Zuidplein. Maar ja, die zijn er even niet en we blijven binnen. Maar wat hadden we ander...
... Zie meerMinder

Video image

 

Comment on Facebook

Succes allemaal!🤩

Laura Caja Artemis

1 week ago

De Cultuurschool

Omdat we met zijn alleen nog wel even binnen moeten blijven, heeft de Cultuurschool een toffe app-tip. Geschikt voor volwassenen en kinderen die alle puzzels al hebben gemaakt, geen schoonmaakklusjes meer hebben en even lekker bezig willen zijn.

Swift Playground: Op een interactieve en speelse manier leren programmeren. Door puzzels op te lossen leer je de beginselen met Swift, een programmeertaal waarmee professionals populaire apps maken.

Download de app hier 👇
www.apple.com/nl/swift/playgrounds/
... Zie meerMinder

2 weeks ago

De Cultuurschool

Wat doe jij ten tijde van een Corona crisis? 🦠

Wij nemen onze 'Bonnendoos' eens goed onder handen. Deze extra tijd is een uitgelezen kans om de klusjes te doen, waar je normaal gesproken weinig tijd voor heb. Weg met die volle Bonnendoos en administratieve achterstanden.
... Zie meerMinder

Wat doe jij ten tijde van een Corona crisis?  🦠

Wij nemen onze Bonnendoos eens goed onder handen.  Deze extra tijd is een uitgelezen kans om de klusjes te doen, waar je normaal gesproken weinig tijd voor heb. Weg met die volle Bonnendoos en administratieve achterstanden.
Laat meer berichten zien

 

De Cultuurschool op Facebook