Onze berichten

7 hours ago

🚀Marlies Valkering is beeldend vormgever en deze week de kunstenaar tijdens de #creativitijd op Kennemer Duincamping Bakkum. Deze keer een speciale editie, want we blijven niet op deze aardbol. We gaan de ruimte in.... En er is speciaal bezoek vanuit het heelal op de camping, namelijk André Kuipers.
Stap in het ruimte schip en ga deze week mee op ontdekkingsreis door de ruimte.

Wil je meer van Marlies Valkering weten? kijk dan even op www.marliesvalkering.nl
... Zie meerMinder

Stap in het ruimte schip en ga deze week mee op ontdekkingsreis door de ruimte.

1 day ago

🍃Het #Earthship van Kelly Konijnenburg is weer vertrokken. Het Earthship op Kennemer Duincamping Geversduin is voorzien van elektriciteit door een zelfgemaakte watermolen. Helemaal zelfvoorzienend en dus ready for take off.

Shout-out naar Kelly en de kinderen van de camping voor het maken van dit zelfvoorzienende gevaarte.

2 days ago

The show must go on! 💥 Het einde is bijna inzicht, maar voordat Michel van Zagara de camping verlaat gaan we nog 1 keer op. Tijdens de voorstelling Mary Poppins op Kennemer Duincamping Bakkum shinen alle decorstukken die in de afgelopen week zijn gemaakt.

Helaas komt aan alles een eind en dus ook aan deze show. Bedankt Michel *APPLAUS👏

3 days ago

Schip ahoi!⛴! We varen uit en zetten koers naar het einde van de week met kunstenaar Bob van Dijk Studio op Camping de Lakens - Bloemendaal. Het harde werk, is beloond met een gigantisch vloot. Met vele kleine (mini)eenmans bootjes, zeilschepen en onderzeeërs en natuurlijk twee levensgrote vlotten. De woeste zee is getemd en iedereen is weer droog aan wal.

Wij bedankt kapitein Bob en wij wensen jullie een goede vaart!🏖

4 days ago

Vandaag gingen de vlotten te water! Zo’n leuk project met zulke enthousiaste kinderen en ouders! Complimenten ook aan de Creativity Crew van #campingdelakens. Iedere dag weer vol enthousiasme voor de kids! Wat een leuke camping! ✨ ... Zie meerMinder

Laat meer berichten zien