Onze berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago

Geen sport maar graffiti in de zaal van @concretelionsbasketball voor @allcaps_rotterdam . Niet in het echt, hoor😜. Lekker los in de Vr op een rooftop in New York @kingsprayvr #mediaeducatie #artwithheart #graffitiart #vr #vrpaint #vrspraypainting #workshop #voorgezetonderwijs #lekkereigenwijs ... Zie meerMinder

2 months ago

Op deze dag ook een liefdesverklaring aan ons werk. We hopen dat onze workshops en culturele ervaringen hebben geïnspireerd.
Onze Oproep tot Actie:
Dit is ook een uitnodiging om te delen. Deel jouw ervaringen met De Cultuurschool op social media en tag ons [@DeCultuurschool]. We zijn nieuwsgierig naar jouw creatieve reis en willen deze met anderen delen.

Als je een speciaal moment wilt delen, gebruik dan de hashtag . Laten we samen een beweging van kunst en positiviteit starten! ❤️ sdag❤️ ag❤️ kwithyou
... Zie meerMinder

Op deze dag ook een liefdesverklaring aan ons werk.  We hopen dat onze workshops en culturele ervaringen hebben geïnspireerd.
Onze Oproep tot Actie:

Als je een speciaal moment wilt delen, gebruik dan de hashtag #ArtWithHeart. Laten we samen een beweging van kunst en positiviteit starten! #artwithheart #artwithheart❤️ #valentijnsdag #valentijnsdag❤️ #welovetoworkwithyou #weloveourjob
2 months ago

Met Valentijnsdag in aantocht willen we een moment nemen om onze waardering uit te drukken voor jou als gewaardeerde partner van
De Cultuurschool. 💐💕

Waarom waarderen we onze samenwerking met jou?
Jouw betrokkenheid bij De Cultuurschool heeft onze workshops en culturele ervaringen verrijkt. Samen hebben we inspirerende momenten gedeeld, waar creativiteit tot leven kwam.

Wat maakt De Cultuurschool uniek?
🎭 Energieke Kunstzinnige Workshops: We streven ernaar om workshops te bieden die niet alleen kunstzinnig zijn, maar ook bruisen van positieve energie.

🏫 Op Maat voor Vrije Tijd en Onderwijs: Onze workshops worden op maat aangepast, of het nu gaat om ontspanning in de vrije tijd of inspiratie in het klaslokaal.

🌍 Op Locatie: Brengt kunst naar je toe, waar je ook bent. We geloven in de kracht van kunst op elke plek.

🎉 Voor Festivals en Culturele Evenementen: We zijn trots om deel uit te maken van evenementen die de rijkdom van cultuur vieren.

Onze Oproep tot Actie:

Als je een speciaal moment wilt delen, gebruik dan de hashtag ik. Laten we samen een beweging van kunst en positiviteit starten!

Bedankt dat je deel uitmaakt van de De Cultuurschool-familie. Jouw betrokkenheid maakt ons werk waardevol en inspireert ons voortdurend. We kijken ernaar uit om nog vele creatieve avonturen met jou te beleven.
... Zie meerMinder

De Cultuurschool. 💐💕

Waarom waarderen we onze samenwerking met jou?

Wat maakt De Cultuurschool uniek?

Laat meer berichten zien