Onze berichten

3 days ago

Monsterlijk, hoe komt zo, n beest nu op de Camping terecht? Ilse windey maakt zo iets engs met kinderen op camping geversduin!
#kaapsekunst #bouwen #monsters #monstersdoexist #campinglife @ Kennemer Duincamping Geversduin
... Zie meerMinder

#kaapsekunst #bouwen #monsters #monstersdoexist #campinglife  @ Kennemer Duincamping GeversduinImage attachmentImage attachment

3 days ago

Geen zin meer in het strand? Ben je helemaal klaar met het bouwen van zandkastelen🚫? Dan is het tijd voor iets luchtigs. Zoals een luchtkasteel… Ja, je leest het goed - een luchtkasteel☁️. En hoe tof zou het zijn als je die zelf kon bouwen?

Op zaterdag 22 augustus stap je in de wondere wereld van Virtual reality en bouw je met jouw VR-bril een eigen luchtkasteel.

Vergeet je niet in te schrijven voor de workshop via
bit.ly/maakplaats010
Locatie 📍 Bibliotheek Rotterdam

Liever bezig met het 3D ontwerpen van een stad?
Stadstekeningen in 3D (9 - 12 jaar)
Of lijkt het maken van een stopmotion film je leuker?
Stop motion met klei en de iPad (9 - 12 jaar)

#gagewoonzelf Rotterdampas Uitagenda Rotterdam @Indebuurt Rotterdam

6 days ago

We zijn op tour door de stad🚘. Bij alle BSO’s van @KindeRdam komen we langs met onze stop motion workshop. Kunstenaar Kim van Dee maakt met de kinderen films waarin we “gaan met de liaan”🌴. Een feest van wilde dieren en woeste jungle planten die allemaal in beweging komen.

En zie hier👇👇👇 het resultaat! Daar mogen wij toch zeker trots op zijn?
Meer resultaten vind je op: bit.ly/gaanmetdieliaan

Ook een keer een stop motion workshop bij jouw op school? Kinderdagverblijf of opvang? Kijk dan op www.decultuurschool.nl

#stopmotion #animatie #cultuureducatieopmaat #cultuurschool

7 days ago

Stopmotiondag bij Maakplaats010 in de Centrale bibliotheek Rotterdam. youtu.be/UEtjzs0mUMA
Doe ook mee en schrijf je snel in voor een van de workshops.
www.bibliotheek.rotterdam.nl/activiteiten/agenda/tag/297-maakplaats010Stopmotion filmpjes gemaakt door kinderen in de Centrale Bibliotheek Rotterdam in de Maakpaats010

Video image

Comment on Facebook

1 week ago

Wat ga jij deze zomer doen☀️? Je kunt natuurlijk een wandeling door de stad gaan maken, een ijsje eten in de stad of gaan winkelen in de stad…. Maar dat heb je waarschijnlijk al 100 keer gedaan. Weet je wat veel leuker is om te doen deze zomer of aankomende zaterdag 8 augustus? Je eigen stad maken🏙. Hoe je dat gaat doen? Tijdens de workshop Stadstekeningen in 3D (9 - 12 jaar) in de Bibliotheek Rotterdam. Logisch, toch!?

Onder de bezielende leiding van 3D-kunstenaar Quinten Smith ontwerp en teken je je eigen stad. Vervolgens wordt je stad gefotografeerd en omgetoverd tot een echte stad! Veel leuker dan dat ijsje eten dus! Ben jij de nieuwe Rotterdamse stadsarchitect?

Check de onderstaande link voor data en tijden! En schrijf je snel in, want dit wil je niet missen. 👇
bit.ly/maakplaats010

Ook leuk om een keer te doen zijn de workshops Luchtkastelen bouwen in VR (9 - 12 jaar) en natuurlijk Stop motion met klei en de iPad (9 - 12 jaar)
Meer over de Cultuurschool? www.decultuurschool.nl