Onze berichten

11 hours ago

Thuis lekker creatief aan de slag maar even geen idee waar te beginnen ✂️🌈? Met deze box dagen we je uit met 10 gekke opdrachten en allerlei onverwacht materiaal te gaan knutselen. Kan jij iets maken dat vliegt? Of Macgyver jij een monster in elkaar?⁠

⁠⁠Heb jij de Bouwfratsen box nog niet thuis?De Stad Uit Bibliotheek RotterdambTheater Zuidplein
UrbanGuides Paulvanderblom fotografieaKunstbeleven EducatieiAtelier Sylvia de KoktFloor in de klaseStudio Look J. Boden Sylvia de Kok Floor in de klas Studio Look J. Boden
... Zie meerMinder

Thuis lekker creatief aan de slag maar even geen idee waar te beginnen ✂️🌈?  Met deze box dagen we je uit met 10 gekke opdrachten en allerlei onverwacht materiaal te gaan knutselen. Kan jij iets maken dat vliegt? Of Macgyver jij een monster in elkaar?⁠
⁠
⁠
⁠⁠Heb jij de Bouwfratsen box nog niet thuis? Bestel hem dan snel 👇
⁠✨https://bit.ly/fratsbox ✨

De Stad Uit Bibliotheek Rotterdam Theater Zuidplein UrbanGuides Paulvanderblom fotografie Kunstbeleven Educatie Atelier Sylvia de Kok Floor in de klas Studio Look J. Boden

4 days ago

YES!! 🤩Vanaf 1 juli mogen de campings weer volledig open en iedereen blijft in eigen land. De campings verwachten grote drukte en willen natuurlijk hun gasten iets extra's bieden.

De Cultuurschool maakt voor de campings een zomers ☀️programma in samenwerking met creatieve kunstenaars. En we bieden Coronaproof activiteiten aan. Onze kunstenaars werken via de richtlijnen van het RIVM, het gereedschap worden tussendoor schoongemaakt en de activiteit is aangepast zodat kinderen onder de 12 jaar zonder ouders deel kunnen nemen.

Wil je meer informatie over de zomerse programma's van De Cultuurschool 👇
www.decultuurschool.nl/recreatie/

Camping Geversduin Castricum ANWB Kamperen #vakantieineigenland
... Zie meerMinder

YES!! 🤩Vanaf 1 juli mogen de campings weer volledig open en iedereen blijft in eigen land. De campings verwachten grote drukte en willen natuurlijk hun gasten iets extras bieden.

Wil je meer informatie over de zomerse programmas van De Cultuurschool 👇

Camping Geversduin Castricum ANWB Kamperen #vakantieineigenlandImage attachmentImage attachment

6 days ago

De cardboardbril van de creative 3D stopmotionbox blijkt een karweitje. Op ons Youtubekanaal CultuurschoolTV leggen we uit hoe het moet. Ook zin om een 3D stopmotion te maken? Check onze pop-up webshop:
www.decultuurschool.nl/product/creative-box-3d-stopmotion/Uitleg cardboard bril bij de 3D stopmotionbox

Video image

Comment on Facebook

2 weeks ago

De creative 3D stopmotionbox is een cursus in een doosje.
Thuis lekker creatief aan de slag maar even geen idee waar te beginnen? Met deze box leer je de basis van stopmotion animatie in 3D. Alle spullen die je nodig hebt om te beginnen met deze hobby zitten kant en klaar toegevoegd.
En je kan een live afspraak maken met je docent op het moment dat het jou uitkomt. De les duurt als je solo bent ongeveer 30 minuten en als je met meerdere mensen bent ongeveer 60 minuten.
Je kunt dus samen met je vriend uit Groningen of je collega uit Breda deze cursus tegelijk volgen, gewoon vanuit je eigen huis. Succes en gezelligheid verzekerd.
Iets heel moois gemaakt? Stuur je filmpje in en kom in onze showreel.

Meer weten over de creative box: www.decultuurschool.nl/product/creative-box-3d-stopmotion/Hoe werkt de 3D lens uit de creative 3D stopmotion box? Volg deze tutorial. Meer weten over de creative box, kijk op www.decultuurschool.nl

Video image

Comment on Facebook

2 weeks ago

De creative box is een cursus in een doosje.
Iets heel moois gemaakt? Stuur je filmpje in en kom in onze showreel.

Laat meer berichten zien

De Cultuurschool op Facebook