Onze berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 hours ago

Dat je dan denkt, “wat is die Cultuurschool stil”. Gebeurt er niets in hun leven? Maar juist wel! We staan maximaal aan.

Het is gewoon te druk om jullie al het moois te laten zien van de afgelopen weken. Maar dat we weer van start mogen bij @theaterzuidplein met de kinderworkshops is wel echt het allermooiste! Zaterdag en zondag was het feest met @bikmusic_ en @sprookjesjuf. Morgen is er #zotteinval met @emmaannebel.design en @melanta_ayon. Komt dat zien, komt dat zien #workshops #zotteinval #theaterzuidplein #kinderen #restaurantzed #lekkerbezig #relaxen #leerfeestjes #wezijnweeraan #wezijnweerbegonnen #mooiweer #fun #plezier #knutselen #knutselenmetkinderen #creatief #creatiefbezigzijn #relax #relaxen.

5 hours ago

Helemaal waar, samen relaxen en iedereen een leuke middag.Neem je kinderen/neefjes/nichtjes op woensdagmiddag mee! Onder begeleiding van een workshopdocent maken zij een eigen kunstwerk. 🎨 De workshops hebben elke week een ander thema en andere materialen. Terwijl zij lekker aan het knutselen zijn, kan jij relaxen in café-restaurant ZED. 🍹

📆 Woensdagmiddag | 14:00 u | tickets via bit.ly/3wNV2KR
... Zie meerMinder

Helemaal waar, samen relaxen en iedereen een leuke middag.
2 days ago

We hebben weer heerlijke activiteiten in Theater. Bij voorstellingen maar ook elke woensdag de Zotte inval. Doe mee!
theaterzuidplein.nl/productie/de-zotte-inval-4-12-2/

3 days ago

Deze woensdag niet alleen meer live maar ook fysiek! Ontmoet ons deze woensdag! We maken er een feestje van.👀 Zoek je naar een creatieve uitlaatklep voor je kinderen? Dan is er vanaf woensdag 23 juni de Zotte inval in Theater Zuidplein. 🤩 Een gezellige knutselmiddag begeleid door een workshopdocent van de Cultuurschool. Elke week staat er een nieuw thema centraal. Dit is de plek waar ze hun fantasie en creativiteit kwijt kunnen. 🌈⁠

Terwijl de kinderen heerlijk knutselen kun jij lekker ontspannen in café-restaurant ZED. ☕📚⁠