De Cultuurschool

Voor wie?

De Cultuurschool ontwikkelt energieke projecten en activiteiten voor groepen, organisaties en het individu.

Scholen kunnen bij ons terecht voor educatieve kunst en cultuurprojecten op maat. Van losse workshops tot lange lessenreeksen. Ook organisaties buiten het onderwijs die interesse hebben in kunst- en cultuurprojecten, kunnen bij ons terecht. We ontwikkelen de projecten in nauw overleg met de organisatie. We gaan niet uit van een standaard aanbod, maar bedenken wat er werkt bij uw organisatie en bij de specifieke doelgroep.

Bij De Cultuurschool werken specialisten in het onderwijs en kunst- en cultuureducatie die van elke workshop en les een onverwacht leerfeest weten te maken. Het zijn onderwijsontwikkelaars die meedenken over geschikte projecten voor uw organisatie. De Cultuurschool beschikt over de juiste docenten om die projecten te begeleiden. Wij hebben een groot netwerk van freelance kunstdocenten. Daardoor zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Bij elk idee kunnen we een passend project verzinnen en een geschikte docent vinden.

Maar ook individuele kunst- en cultuurminnaars die op zoek zijn naar een passende workshop of cursus kan op onze eigen locatie gebruik maken van ons workshopaanbod. We bieden een kleine selectie van verfrissende workshops over nieuwe mediatechnieken en (mobiele) fotografie.

Lijkt het je leuk samen te werken met ons? Neem dan contact met ons op!

Samen is toch leuker dan alleen!

Een overzicht van de samenwerkingspartners van De Cultuurschool