De Cultuurschool

De perfecte uitdaging voor de vrije tijd.

Geef uw evenement een boost met onze unieke workshops en activiteiten!

Of u nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit voor uw bedrijf, een leuke aanvulling tijdens een festival of iets extra’s tijdens het randprogramma, wij bieden programma’s en maatwerk oplossingen die precies aansluiten bij uw wensen en behoeften. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en leerzame momenten. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en creativiteit en beleef samen met uw collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke dag!

Bedrijfsuitjes

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan bedrijfsuitjes die perfect zijn voor het versterken van de band tussen collega’s, teambuilding en het vieren van successen. Veel van onze uitjes worden aangeboden via onze partner Rotterdam Business Events.

Naast dit brede aanbod hebben we ook ons eigen speciale aanbod ontwikkeld. Deze uitjes kunnen zowel op onze eigen locatie aan de Overblaak als op de door u gekozen locatie worden afgenomen. En uiteraard kunnen we altijd ook iets op maat maken, speciaal voor jullie.

Onze special voor bedrijven is de 010fotosafari, Een mooie mix van straatfotografie, Rotterdamse architectuur en een stevige wandeling waarbij je met je team op stap gaat om de mooiste foto’s te schieten onder begeleiding van een echt fotograaf. Deze kan je rechtstreeks bij ons afnemen maar ook via Citysafari

  • Boetseer je eigen kunstwerk: Boetseren is een creatieve activiteit waarbij deelnemers hun verbeeldingskracht kunnen gebruiken om een eigen sculptuur te maken met klei. Dit kan in verschillende thema’s, denk aan Rotterdamse gebouwen of fantasiedieren.
  • Botanisch tekenen: De workshop botanisch tekenen is een inspirerende activiteit waarbij deelnemers leren om gedetailleerde tekeningen van planten en bloemen te maken
  • Skyline painting: Onder leiding van een professionele illustrator ga je aan de slag om de adembenemende stad te vereeuwigen op het doek .

Special: VR Paint Experience

Leuk als bedrijfsactiviteit maar net zo goed in te zetten als randprogramma bij je festival.

Maak kennis met de “VR Paint Experience” waarbij deelnemers zelf kunst maken in een VR omgeving.  Met een digitale kwast in de hand, creëer je een kunstwerk waar je later zelf doorheen kunt lopen. Maar eerst leer je natuurlijk de ins en outs van de virtuele wereld kennen waarbij je je waant op de bodem van de oceaan of in een achtbaan vol avontuur en spanning. Het is meer dan alleen ervaren, het is ook doen!

Special: Levend schilderij.

Een echte eyecatcher voor je evenement en een sfeermaker voor elke bedrijfsborrel.

Laat jezelf omtoveren tot een levend kunstwerk en stap in een nieuwe wereld. Met greenscreenfotografie is de mogelijkheid om elk thema tot leven te brengen eindeloos! Of je nu op zoek bent naar avontuur in de ruimte, een ontspannen dag op het strand of een magische reis naar een fantasy-wereld, alles is mogelijk. De greenscreen activiteit maakt het mogelijk om een uitstapje te nemen naar jouw fantasie. En het allerleukste, aan het eind krijg je jouw foto mee naar huis.

Special: Jumpshots

Een programma voor  je festival waarbij jong en oud een gat in de lucht springt.

Wil je een dynamische trekker voor je evenement waarbij vooral jong maar ook wat ouder actiefoto’s maakt? Dan heb je Jumpshots nodig. Foto’s waarbij je lijkt te vliegen doordat je  springt. Daarna krijg je je vliegbrevet en natuurlijk je foto.

CreativiTijd

Vragen over bedrijfsuitjes, activiteiten voor je festival of randprogramma bij je evenement?

Mail met simone@decultuurschool.nl of bel 06-55760844