Vrije tijd

Mensen ontwikkelen zich niet alleen in schoolsituaties. Ook in de vrije tijd brengen we uitdagende, prikkelende en feestelijke culturele activiteiten. Dat kan in de vorm van een randprogrammering, kunstzinnige workshop voor festivals, maar ook als bedrijfsuitje of (werk)feestje. Voor al onze projecten en activiteiten geldt dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast, bijvoorbeeld door het thema te veranderen. Projecten kunnen op die manier aansluiten bij verschillende doelgroepen, situaties en sfeer.

Festivals 

Activiteiten geschikt voor elk festival en gewoon hartstikke leuk, zoals de greenscreen. Helemaal gepersonaliseerd naar het thema van het festival, geef je de bezoeker de ultieme ervaring en natuurlijk een tof souvenir.

Meer informatie over aanbod voor festivals

Bedrijven

De Greenscreen, VR-paint Experience en de 010fotosafari zijn de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje op locatie.

Meer informatie over het aanbod voor bedrijven 

Recreatie

Een kunstenaar op de camping, activiteiten aansluitend bij het recreatieaanbod van de camping. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke modules het beste bij jouw passen.

Meer informatie over het recreatie aanbod

Randprogrammering 

Knutselworkshops na afloop van een kindervoorstelling of buiten bamboe bouwen in een stadspark. De Cultuurschool denkt graag mee over de invulling van een randprogrammering van een evenement of festival.

Meer informatie over het aanbod voor randprogrammering