Vrije tijd

Mensen ontwikkelen zich niet alleen in schoolsituaties. Ook in de vrije tijd brengen we uitdagende, prikkelende en feestelijke culturele activiteiten. Dat kan in de vorm van een randprogramma voor festivals, als kunstzinnige workshops, maar ook als bedrijfsuitje of (werk)feestje. Voor al onze projecten en activiteiten geldt dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast, bijvoorbeeld door het thema te veranderen. Projecten kunnen op die manier aansluiten bij verschillende doelgroepen, situaties en sfeer.

Ons aanbod verandert voortdurend. Sommige workshops en activiteiten komen regelmatig terug. Andere projecten ontwikkelen we specifiek voor uw instelling of organisatie.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van wat we doen aan lopende activiteiten.

Workshop Rotterdam

Ideeën in beweging

Festivalactiviteiten

Bij de workshop Ideeën in beweging maken we een stop-motion animatie. De inspiratie voor het filmpje is een thema dat de klant kiest. We maken zelf achtergronden en figuren. Door deze figuren te laten bewegen in onze stop-motion box en bij elke beweging een foto te maken, krijg je een filmpje.

Deze activiteit past erg goed bij festivals waar grote hoeveelheden kinderen iets willen maken in een korte tijd.

Maar we hebben meer activiteiten voor festivals en we vertellen daar graag meer over. Kijk ook eens bij onze greenscreen-activiteiten!

Bakkum luchtfotot 2

Bouwfratsen

Recreatieprogramma

Voor recreanten hebben we een activiteitenaanbod die we aan kunnen bieden op locatie. Bijvoorbeeld op de camping, in de vrije natuur, of op een festival. Wat we dan zoal maken? We hebben ooit een imposante grote draak gemaakt, waarbij de knutselkeet in een echte werkplaats was veranderd. Verder hebben we een prachtige natuurfilmgemaakt met de ouders en kinderen als filmcrew. Er is bijzondere stof bedrukt met zelfgeplukte bloemen en we hebben een recyclestudio. Zie jij het voor je, in je vrije tijd samen met een kunstenaar een echt kunstwerk creëren in de buitenlucht?

We hebben meer activiteiten voor de vrije tijd en we vertellen daar graag meer over.

foto 7

Bedrijfsfeestjes en vriendinnendagen

Workshops op locatie en bij ons.

Voor je bedrijfsfeestje hebben we een pallet aan workshops samengesteld die op verschillend kunstzinnige vlakken het personeel inspireren en opfrissen. En als je de standaard borrel bij het afscheid van je collega’s eens een echt feestelijk tintje wil meegeven komen we met een te plekke te maken fotoboek waarbij iedereen een afscheidsgroet kan doen. Ook voor vrijgezellenfeestjes draaien we onze hand niet om. Leuk op stap in het centrum van Rotterdam met een camera of een VR-film maken bij de markthal. We vrolijken je dagje uit op.