Festivals

Binnenkort meer…

Boek-in-a-Box

Festivalactiviteiten

Bij de workshop Boek in a box maken we een stop-motion animatie. De inspiratie voor het filmpje is een boek of gedicht. Bij dit dit verhaal zijn een aantal figuren en achtergronden ontworpen en al geïllustreerd.Door deze figuren te laten bewegen in onze stop-motion box en bij elke beweging een foto te maken, krijg je een filmpje.

Deze activiteit is ingezet voor de dag van de Jonge Jury en de kinderboekenweek maar past erg goed bij festivals waar grote hoeveelheden kinderen iets willen maken.

Maar we hebben meer activiteiten voor festivals en we vertellen daar graag meer over.

Lifestyle Roulette

Lessenreeks V.O en M.B.O

Voor leerlingen in het V.O en op M.B.O’s hebben we een lessenaanbod die op kunstzinnige wijze ingaan op het thema Alcohol en Drugs. Door voorlichting wordt met de werkvormen debat, inspringtheater en spokenword aangevuld om niet alleen voor te lichten maar ook deze kennis te kunstzinnig te verwerken. Deze lessen zijn op maat ontwikkelend en ook af te nemen in verschillende onderdelen. De voorlichtingsles, het debat, en het inspringtheater zijn zijn ook los af te nemen.

Persoonlijke ontwikkeling

Inspiratiebijeenkomsten voor ( onderwijs) teams

Voor de studiedag van het startcollege van Zadkine en Albeda hebben we een pallet aan workshops samengesteld die op verschillend kunstzinnige vlakken het personeel hebben geinspireerd en opgefrist. Docenten  hebben nieuwe kennis opgedaan in een relaxte vorm en nieuwe vaardigheden opgedaan die zij zelf ook weer kunnen inzetten in hun lessen.